Slik jobber Smart Innovation Norway i coronakrisen

Covid-19-pandemien rammer hele verden hardt og påvirker store og små samfunn, både på hjemmebane og i jobbsammenheng.

Vi i Smart Innovation Norway gjør det vi kan for å bidra til å begrense spredning av coronasmitten. Vi følger rådene fra myndighetene og Folkehelseinstituttet (FHI) og alle våre ansatte sitter nå og jobber fra hjemmekontor.

Vi har tett kontakt med våre ansatte som har opphold i utlandet for å hjelpe dem der de er, eller å hjelpe dem tilbake til Norge. Det er opprettet kanaler for sosiale møter over video og ansatte bidrar med å ta seg av og passe på hverandre så godt som mulig. Vi har en sterk selskapskultur som nå viser seg fra sin beste side.

Samtidig sørger vi for at vår drift og våre tilbud til partnere og medlemmer ikke skal lide og har derfor flyttet vår virksomhet over på digitale plattformer, deriblant Microsoft Teams og Zoom. Dette krever riktignok en omstilling og evne til å tenke nytt, og vi er forberedt på litt prøving og feiling.

For å iverksette nye rutiner og ta i bruk nødvendige nye verktøy på en så knirkefri måte som mulig, har vi kontinuerlig kontakt med våre klyngepartnere for å kartlegge deres behov og høre hva vi kan bistå med. Vi endrer og justerer innhold i opplæring og seminarer fortløpende, og vil sørge for at det blir relevant for medlemmene i denne spesielle situasjonen.

Via våre kanaler vil vi jevnlig informere om hvordan det jobbes digitalt og dele aktuelle tips om hvordan våre medlemmer kan håndtere krisen. Vi har flere klyngemedlemmer som sitter på relevant kompetanse og tilbyr konkrete digitale løsninger som kan være til hjelp, deriblant Jodacare, Com4, Tinymesh, Vitir and TotalCtrl.

Hvis det er noe vi kan gjøre for å hjelpe din bedrift, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Siden virussituasjonen utvikler seg svært raskt, vil vi fortsette å oppdatere våre sosiale medier og nettside med viktig informasjon.

Ta vare på hverandre!

Med vennlig hilsen
Kjell Reidar Mydske
Chief Executive Officer (CEO)