Karriere i Smart Innovation Norway?

Vi jobber med innovasjon og næringsutvikling, og representerer i så måte næringslivets svar på ekstremsport: Miljøet er hektisk og utfordrende, med høye krav til leveranse, men er til gjengjeld inspirerende og motiverende for de riktige personene. Vi unner hverandre suksess, og jobber tett sammen med representanter fra noen av de mest fremoverlente selskapene i nasjonal og internasjonal sammenheng.

Vi er i vekst, og er stadig på utkikk etter nye ressurser med riktige kvalifikasjoner. Send oss gjerne en åpen søknad eller kom en tur innom oss på Remmen kunnskapspark for å høre mer om hvilke muligheter som finnes!

Stian Melhus, Celine Berggreen-Clausen, Inge Michael Bilet

Ledige stillinger

 • Researcher Energy Systems

  We now announces the position of a Researcher Energy Systems who will be responsible for contributing to our portfolio of Norwegian and international research and innovation projects.

  Read more

 • Samfunnsviter

  Hovedansvaret for rollen vil være å fungere som samfunnsvitenskapelig ekspert på nylig vunnet forskningsprosjekter. I praksis betyr dette å jobbe med bedrifter, akademiske institusjoner og lokalsamfunn lokalisert over hele Europa om innovative forsknings- og utviklingstiltak knyttet til bærekrafttemaer.

  Read more

 • Send oss en åpen søknad

  Er du den vi er på utkikk etter nå eller i fremtiden?

  Send inn åpen søknad her