Vår filosofi

Velkommen til Norges ledende inkubator for tidligfase tech-bedrifter!

Vårt mål er å kommersialisere og få nyetablerte bedrifter til å vokse. Vi søker ambisiøse gründere som vil løse globale bærekraftutfordringer.

Vi tilbyr det ultimate økosystemet for kommersialisering av tidligfase tech-bedrifter. Vå lange merittliste innen ekspertiseområdene bærekraftig energi, anvendt kunstig intelligens, smarte byer og digitalt entreprenørskap passer perfekt for nyetablerte bedrifter som ønsker eksepsjonell vekst.
Vår tilnærming til forretningsutvikling reduserer risiko ved utførelse og investering, og gir økt verdi for din virksomhet.
Gjennom vår inkubator får gründere tilgang til vår innovative plattform hvor de kan utforske potensialet for sine produkter eller tjenester. Ventures tjenester tilbyr et unikt miljø og de beste forutsetningene for å lykkes ved å ta i bruk talenter og risikovillig kapital.
Kompetanse, teknologi og infrastruktur i våre nettverk er sentrale bidragsytere til å få fart på tidligfase bedrifter og redusere risikoen.

Fokusområder

Her bør det være en liten introtekst

 • Sustainable Energy

  Få tilgang til bransjekompetanse i verdensklasse.

  Fornybar energi, energisystemer, energidistribusjon, energilagring, energimarkeder, energiutnyttelse.

 • Applied Artificial Intelligence

  Bli med i Norges ledende klynge for kunstig intelligens.

  IoT, IT-sikkerhet, Big Data, maskinlæring, nevrale nettverk.

 • Smart Cities

  Knytt kontakt med Norges største smartby-økosystem.

  Innovasjonsledelse, designtenking, involvering av sluttbrukere, samarbeidsmodell QH, endrings- og strategiledelse, FNs bærekraftsmål, industriell utvikling i byens og lokalsamfunnets utviklingsområder og infrastrukturer.

 • Digital entreprenørskap

  Revolusjoner bransjen din.

  Digital transformasjon. Ny bærekraftig økonomi (sirkulær, deling, datadrevet).

 • Social and Behavioural Innovation