Optimaliser virksomhetens operasjoner med AI

Bli med oss på en reise der vi utforsker kunstig intelligens’ transformative kraft og hvordan den kan akselerere din virksomhets vekst, effektivitet, og innovasjonsevne. Våre skreddersydde kurs er designet for å utruste etablerte bedrifter med de nødvendige verktøyene og kunnskapen for å integrere AI-teknologi på en måte som gir reell verdi. Vi har utviklet fire ulike kurspakker for å hjelpe din virksomhet med å ta i bruk AI.

Dette kurset er designet for å gi en omfattende forståelse av AI og dets applikasjoner i forretningsvekst, fra teoretisk kunnskap til praktisk anvendelse. Gjennom interaktive workshops, case-studier, og prosjektarbeid, vil deltakerne få hands-on erfaring med å anvende AI i deres egen virksomhet.

Kurset er en del av kursrekken AI-transformasjon for din virksomhet. Bedriften din kan velge de som passer for dere.

Duration:

2 dager

Prising:

Kurs 2 – Optimaliser virksomhetens operasjoner med AI
2 dagers workshop. Kan leveres spesialtilpasset for din bedrift eller ved å delta på et åpent kurs

Målgruppe:

Bedrifter på alle stadier som ønsker å effektivisere operasjoner og forbedre produktivitet i arbeidshverdagen med AI.

Kursinnhold:

  • Introduksjon til AI: Få et historisk blikk på AI, dagens anvendelser, og fremtidspotensiale. Få innsikt i hvordan kunstig intelligens har utviklet seg over tid, og hvilken rolle det spiller i dagens teknologidrevne verden, samt hva fremtiden kan bringe.
  • Digital klarhet, sjekkliste utført av AID Katapult
  • Oversikt over effektive AI-verktøy for bedriftsoperasjoner i Microsoft Co-Pilot, Google og Open AI.
  • Workshop for å finne problemstillinger hvor AI kan benyttes: Identifiser og utforsk praktiske problemstillinger i din virksomhet hvor AI kan tilføre verdi. Denne interaktive workshopen fokuserer på brainstorming og prioritere prosjekter basert på virksomhetens behov og AI-teknologiens muligheter.
  • Prompt Engineering Lynkurs: Maksimer AI-verktøyenes potensial gjennom effektiv prompt engineering. Lær teknikkene som forvandler generiske AI-svar til tilpasset og verdifull innsikt for din virksomhet.
  • Tilgjengelige Verktøy I Dag: Lær om både open source og premium AI-verktøy som kan løfte din virksomhet. Vi gir deg en omfattende oversikt over de mest effektive verktøyene som er tilgjengelige for å transformere din ide til virkelighet.
  • AI Workshop: Anvend teori i praksis gjennom en workshop for å løse problemstillingene identifisert i Workshop 1. Denne delen gir deltakerne en unik mulighet til å jobbe direkte med AI-teknologi, med veiledning fra eksperter og innsikt i hvordan AI kan bidra til å løse bedriftens største problemstillinger.