Bærekraftstrategi og ESG-ansvar – fra krav til kraft

Hva må styrene i alle selskaper, også SMB-bedriftene, vite om sitt ansvar på dette området?

Bli med på vår digitale workshop om bærekraft og ESG-ansvar (Environmental, Social, and Governance), hvor vi utforsker nødvendigheten av bærekraftsstrategier i bedrifter av alle størrelser. Dette webinaret vil gi innsikt i hvordan styremedlemmer og daglige ledere kan motivere og inspirere til implementering av effektive bærekraftstiltak som adresserer dagens miljømessige, sosiale og styringsmessige utfordringer.

 

Hvorfor du bør få med deg webinaret

Forstå betydningen av bærekraft og ESG: Lær hva bærekraft egentlig betyr for din bedrift og hvorfor det er avgjørende å handle nå.
Møt krav og forventninger: Oppdag hvilke krav dine kunder, forretningspartnere og myndigheter stiller til din bærekraftstrategi.
Strategisk fordel: Utvikle en bærekraftsstrategi som styrker din posisjon i markedet og øker bedriftens konkurransekraft.

 

Hva du vil lære

  • Hva er bærekraft?
  • Hva betyr det for ditt ansvar, i ditt styre, eller din bedrift?
  • Hva er styreleders ansvar?
  • Hvorfor må selv små SMB-bedrifter ha en formening om egen bærekraftsprofil, og en strategi på dette?
  • Hvordan komme i gang med arbeidet, og lage det nødvendige av stragier på området?
  • Hvordan implementere og iverksette bærekraft og ESG- ansvar.

Hvem som bør få med seg webinaret

Dette webinaret er egnet for styrene og daglige ledere, for å både motivere, og inspirere til å komme i gang med bærekraftstrategi som kan imøtekomme disse utfordringene. Det danner grunnlaget for å ruste din bedrift for fremtiden, øke konkurransekraft og få bedre kontroll på risikofaktorer.