Nyheter

Få med deg det siste fra Smart Innovation Norway.

Viser 7 treff

Med satellittdata skal de effektivisere framtidige utviklingsprosjekt

Gründerne bak SurplusMap har utviklet en kartløsning som samler og presenterer data fra ulike kilder i planleggingen av grønne og infrastrukturelle prosjekter. Ideen er så […]

Smart Innovation Norways inkubator bytter navn til Venture

I tråd med et voksende og mer omfattende tilbud til oppstartsbedrifter, har Smart Innovation Norway fra og med 1. mars 2021 ikke bare endret navn på sin inkubatoravdeling, men også programmene som tilbys.

Incubator company ChargeBnB won the Nordic Smart City Challenge

ChargeBnB was established in 2019 and in February 2021 the startup won Nordic Smart City Challenge number 3: Reimagining transport, mobility and flow in cities.

Smart Innovation Norway inngår partnerskap med ledende advokatfirma

Smart Innovation Norways inkubator har fått med advokatfirmaet SANDS på laget. Det betyr at selskapets partnere og inkubatormedlemmer får juridisk bistand i ryggen – fra øverste hylle.

Pangstart Gründer 2020 er ved veis ende: – Høyere nivå

Nervene var i helspenn, kvaliteten skyhøy og stemningen på topp da Pangstart Gründer-deltakerne stod på scenen for å levere sin «pitch» foran investorpanelet under Demo Day.

Vant Pangstart Gründer: – I starten var det få som skjønte hva vi drev med

Torsdag arrangerte Smart Innovation Norway «eksamen» for deltakerne i Pangstart Gründer – i form av DemoDay. Åtte lovende startups presenterte sitt produkt for et panel med fageksperter og potensielle investorer.

– Vi ville redde verden, og PANGSTART hjalp oss

Etter vårens PANGSTART har det kun gått én vei for TotalCtrl-gründer Charlotte Aschim. Før nyttår lanserer hun appen som skal redusere nordmenns matsvinn.