News

Get the latest updates from Smart Innovation Norway.

Viser 20 treff

Ambisiøs vinner av Gründerprisen 2024

Å vinne Gründerprisen er viktig for Greenerway på flere måter utover å gi selskapet frisk kapital til utvikling.

Lanserer Norges første rendyrkete akselerator for AI-bedrifter

Åtte år med akseleratorprogrammer og over 200 startups på deltakerlista. Det er utgangspunktet når Smart Innovation Norway satser for fullt på oppstartsbedrifter innenfor fagfeltet kunstig intelligens (AI).

With satellite data, they will make future development projects more efficient

Gründerne bak SurplusMap har utviklet en kartløsning som samler og presenterer data fra ulike kilder i planleggingen av grønne og infrastrukturelle prosjekter. Ideen er så […]

Smart Innovation Venture og SpareBank 1 fortsetter samarbeidet

Etter at SpareBank 1 Østfold Akershus gikk inn som en av hovedsponsorene til Smart Innovation Norways inkubator og akseleratorprogram i 2019, har ingen av partene sett seg tilbake. Nå skal tilbudet til gründerne og oppstartsbedriftene utvides.

Smart Innovation Norways inkubator bytter navn til Venture

I tråd med et voksende og mer omfattende tilbud til oppstartsbedrifter, har Smart Innovation Norway fra og med 1. mars 2021 ikke bare endret navn på sin inkubatoravdeling, men også programmene som tilbys.

Incubator company ChargeBnB won the Nordic Smart City Challenge

ChargeBnB was established in 2019 and in February 2021 the startup won Nordic Smart City Challenge number 3: Reimagining transport, mobility and flow in cities.

Smart Innovation Norway inngår partnerskap med ledende advokatfirma

Smart Innovation Norways inkubator har fått med advokatfirmaet SANDS på laget. Det betyr at selskapets partnere og inkubatormedlemmer får juridisk bistand i ryggen – fra øverste hylle.

Vil gjøre det enkelt og billigere å handle fra utlandet

Smart Innovation Norways inkubatorbedrifter Tollit og Boxeez har begge deltatt i Pangstart Gründer og er nå med i Pangstart Accelerator. Med felles mål om å gjøre netthandel fra utlandet rimeligere og enklere, var de perfekt match.

Elleve oppstartsbedrifter hentet til sammen 32,35 millioner kroner på tolv uker

I løpet av høsten har elleve utvalgte oppstartsbedrifter fått hjelp til å vokse stort gjennom Smart Innvovation Norways akseleratorprogram. Stikkordene er kunder, kapital og kompetanse.

Pangstart Gründer 2020 er ved veis ende: – Høyere nivå

Nervene var i helspenn, kvaliteten skyhøy og stemningen på topp da Pangstart Gründer-deltakerne stod på scenen for å levere sin «pitch» foran investorpanelet under Demo Day.