Kickoff for verdens første AI-klinikk

 

Velkommen til kickoff for verdens første AI-klinikk!

Torsdag 30. september lanserer vi med brask og bram Cluster for Applied AIs nye satsing, AI-klinikken. Her vi du få høre mer om det spennende konseptet og hva klinikken kan hjelpe akkurat ditt selskap med.

Dato: Torsdag 30. september 2021

Tid: 13.00-15.00

Sted: Remmen kunnskapspark / Zoom

Tema: Anvendt kunstig intelligens (AI)

Målgruppe: Alle som er nysgjerrige på konseptet AI-klinikken, og spesielt for dere som ønsker å komme i kontakt med et sterkt kompetansemiljø knyttet til digitalisering og anvendt AI.

Spørsmål?

Kontakt Marianne Bjerkman på
e-post eller mobil +47 924 14 854

Gjennom sterke partnere i Cluster for Applied AI representerer AI-klinikken en ekstraordinær samlet kompetanse knyttet til digitalisering og kunstig intelligens som AI-klinikken vil bidra til å gjøre tilgjengelig.

Via et digitalt eller fysisk besøk i klinikken vil deres virksomhet kunne få støtte til å starte reisen med å konkretisere og realisere deres digitale mulighetsrom, enten det er mindre konkrete prosjekter dere ønsker hjelp med, eller om det gjelder mer generelle, overordnede spørsmål. Kompetansen du finner i AI-klinikken er relevant på tvers av bransjer og domener, og ingen spørsmål er for små eller store.

Vi gleder oss til å fortelle mer om konseptet og ønsker hjertelig velkommen til Simulatorsenteret på Remmen kunnskapspark i Halden, eller digitalt via Zoom, torsdag 30. september klokken 13.00.